Om Elavtaldirekt

På Elavtaldirekt.se gör vi det lätt för dig att jämföra och välja elavtal. Om du vill komma i kontakt med oss finner du våra kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Vindkraftverk

Varför jämföra med Elavtaldirekt.se?

Sedan avregleringen på den svenska elmarknaden har behovet för en bra jämförelsetjänst aldrig varit så stort som nu. Det finns idag över 150 olika elhandelsbolag i Sverige som alla erbjuder en mängd olika avtalstyper, rabatter och villkor. Med Elavtaldirekt vill vi göra det enklare för dig.

Istället för att ta med samtliga bolag och göra urvalsprocessen ännu mer komplicerad fokuserar vi på elbolag som väljer att inkludera vad vi anser är de viktigaste faktorerna när man ska teckna elavtal. Välj din elförbrukning och gå igenom jämförelsen för att hitta elbolaget som passar dina behov bäst.

Viktiga faktorer när vi jämför

Kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter
Har du en fråga som rör Elavtaldirekt? 
Vi försöker att svara så fort vi kan under vardagar mellan kl 08:00 – 18:00.

E-postadress:
kontakt@elavtaldirekt.se

Kontaktformulär:
Det går lika bra att kontakta oss via formuläret nedanför. 

Adress:
Evide Group AB, org.nr 559168-9665
Järnvågsgatan 3
413 27 Göteborg

Kontaktformulär

Elavtaldirekt är en jämförelsesida för elavtal och kan inte svara på frågor relaterade till ditt elbolag.

Villkor

Ansvarsfriskrivning

Elavtaldirekt företräder inte elhandelsbolagen som är publicerade på denna webbplats. Information så som priser och villkor uppdateras kontinuerligt utifrån elbolagens uppgifter. Vår strävan är att alltid ha korrekt information, men vi reserverar oss för eventuella fel.

Användning av Elavtaldirekt.se och agerande utifrån information hämtad från webbplatsen sker alltid på användares enskilda ansvar.

Affiliation

Elavtaldirekt deltar i olika  affiliate-annonsprogram som möjliggörs via Adtraction Marketing och Tradedoubler AB. Detta är företag som hjälper till att tjäna reklamavgifter genom att annonsera och länka till annonsörer. 

Genom att använda sig av affiliation skapas ekonomiska möjligheter för sidan att kunna bedriva sin verksamhet.

Frågor & Svar

På Elavtaldirekt har vi valt att endast ta med ett elhandelsbolag som vi tycker uppnår vissa prioriterade krav så som: 

  • Låg påslag
  • Nykundsrabatt
  • Miljömärkt el
  • Kundnöjdhet
  • Bra villkor

 

Vill du jämföra alla elhandsbolag – rekommenderar vi Elpriskollen.se en hemsida som drivs av Energimarknadsinspektionen eller Elskling.

Elavtaldirekt.se är informationsportal och bör endast användas i informativt syfte i valet av elavtal. Vi kan tyvärr inte hjälpa dig personligen med ditt elavtal eller byte av elhandsbolag.

Elavtaldirekt använder sig av cookies. Genom att använda tjänsten godkänner du användandet av cookies: